Archiv akualit

Leden 2022

Muži
Jakub Hlaváček
982

Ostrožští muži potvrdili roli favorita v derby proti Uherskému Hradišti

Program 21. kola KLM Jižní Moravy a Zlína nabízel v neděli okresní slovácké derby. Na domácím ledě jsme přivítali Uherské Hradiště. Z ostrožského zimáku si hosté odvezli porážku 8:3. Hned v... více..

Muži
Jakub Hlaváček
917

V dohrávce nám Hanáci oplatili porážku, body zůstaly v Kroměříži

Ve středu odcestovali muži do Kroměříže k dohrávce 10. kola krajské ligy. Od druhé branky domácích se nám téměř nic nedařilo, soupeř toho využil k odplatě a nadělil nám vysokou porážku 7:1. V&n... více..

Mládež
Hlaváček Jakub
806

Týden hokeje s pěknou účastí 33 nových zájemců

  Ve středu 26. ledna přivítal zimní stadion v Uherském Ostrohu 9. ročník „Týdne hokeje“.  Pro hokejový klub HOKEJ Uherský Ostroh je s ním spojená náborová akce „Pojď hrát hokej“ více..

Klub
Hlaváček Jakub
1136

Program akce Týden hokeje

Už zítra od 17 hodin budou mít všechny děti bez rozdílu dovednosti bruslení jedinečnou možnost vyzkoušet si zdarma, jaké to je být hokejistou. HOKEJ Uherský Ostroh ve spolupráci s Českým hokejem ... více..

Muži
Jakub Hlaváček
1290

Z Uherského Brodu muži přivezli výhru za 3 body

Po domácí porážce 0:3 jsme měli Uherskému Brodu co vracet. Derby v 20. kole bylo ideální příležitostí. Naše plány se povedly a slavíme výhru 1:3! První třetina nabídla několik vyložených šancí. ... více..

Mládež
Hlaváček Jakub
977

Přijďte ve středu 26. ledna v 17:00 na zimní stadion na akci Týden hokeje

Ve středu 26. ledna od 17 hodin budou mít všechny děti bez rozdílu dovednosti bruslení jedinečnou možnost vyzkoušet si zdarma, jaké to je být hokejistou. HOKEJ Uherský Ostroh ve spolupráci s Česk... více..

Mládež
Jakub Hlaváček
1392

Ostrožané budou reprezentovat Zlínský kraj na mládežnickém MČR

Ve čtvrtek 20. ledna začíná v Litoměřicích a Děčíně mládežnické Mistrovství České republiky krajů. Potrvá až do neděle a tým Zlínského kraje je složen celkem ze sedmi hokejových klubů (Brumov-Byl... více..

Muži
Jakub Hlaváček
966

Muži v neděli přerušili vítěznou šňůru Kroměříže

Kroměříži se v posledních kolech překvapivě dařilo. Za 4 zápasy dokázali Hanáci (proti Břeclavi, Hodonínu, Uh. Brodu a Uh. Hradišti) vstřelit 36 gólů a posunout se na 4. místo tabulky KLM. Ostrož... více..

Muži
Jakub Hlaváček
950

V Břeclavi se podařilo vyrovnat, v prodloužení byli šťastnější domácí

18. kolo KLM nás zavedlo do Břeclavi. Utkání se zpočátku lépe vyvíjelo pro domácí. Ve třetí třetině se ale hra téměř nepřenesla z břeclavského obranného pásma a podařilo se vyrovnat. Jediná střel více..

Muži
Vilém Galuška (ADMIN)
1184

Týmové focení - MUŽI, JUNIOŘI - 2021/2022

FOTO: Marek Příleský  FOTO: Marek Příleský ... více..

Muži
Jakub Hlaváček
1072

Proti Boskovicím muži obhájili druhé místo tabulky vysokou výhrou

Netradičně ve čtvrtek nastoupili Ostrožané do prvního utkání v roce 2022. Na programu krajské ligy bylo 17. kolo proti kvalitním Boskovicím. Celé utkání jsme měli pod kontrolou, radujeme se z&nbs... více..

Klub
Hlaváček Jakub
1702

Od ledna pokračuje druhý cyklus Brusličky

Hokejový klub HOKEJ Uherský Ostroh dále pokračuje v projektu výuky bruslení Bruslička – školka bruslení, který je připraven pro děti (holky i kluky) ve věku 4 – 8 let (ročníky 2017 - 2013) více..

Výsledky 1 - 12 z 12