Archiv akualit

Únor 2023

Muži
Jakub Hlaváček
1107

Čtvrtfinále je u konce, Ostrožané ve dvou zápasech vyřadili Brumov

Muži odehráli v pátek druhé čtvrtfinálové utkání v Brumově-Bylnici. Zápas nabídl tři ostrožské góly v oslabení. Z Valašska vezeme za vítězství 3:6 druhý bod a postupujeme do semifi... více..

Muži
Jakub Hlaváček
1001

První čtvrtfinálový bod zůstává v Ostrohu, odveta v pátek v Brumově-Bylnici

Ostrožané ve středu zvítězili v prvním čtvrtfinálovém utkání krajské ligy. Cenný bod zůstává po porážce Brumova v Uherském Ostrohu. Muži zvítězili 3:2. Odvetný zápas se odehraje v pátek... více..

Muži
Jakub Hlaváček
553

Speciální autobus pro fanoušky na druhé čtvrtfinále v Brumově-Bylnici

Ve středu zahajujeme čtvrtfinále PLAY-OFF 2023 proti Brumovu-Bylnici na domácím ledě. Odvetné utkání se odehraje v pátek 24. února od 18:00 v Brumově-Bylnici. Na páteční 2. čtvrtfinále vypravujem... více..

Muži
Jakub Hlaváček
764

V posledním kole základní části muži nestačili na Techniku, ve středu startuje play-off

V neděli odehráli muži poslední kolo základní části krajské ligy. Ze zápasu, ve kterém o nic nešlo (oba týmy jistá pozice před play-off), odešla jako vítěz brněnská Technika s výsledkem 4:8.... více..

Mládež
Jakub Hlaváček
645

Starší žáci prohráli na Kometě, v dalších zápasech bodovali

"V neděli 29.1. jsme zajížděli na Kometu s cílem odehrát vyrovnané utkání, realita byla ale úplně jiná… Hrubé individuální chyby v obraně, „bezzubý“ útok byly důsledkem debaklu 11:1… Nu více..

Mládež
Jakub Hlaváček
1068

Adam Dobřecký povolán do reprezentace U16

Česká reprezentace do 16 let má za sebou turnaj tří zemí (Česko, Švédsko, Finsko), který proběhl od 7. února do 12. února v Kopřivnici a Novém Jičíně. V sestavě českého týmu se objevil během... více..

Muži
Jakub Hlaváček
1081

Derby v Uherském Brodě skončilo vysokou porážkou domácích, o vítězi rozhodla třetí třetina

V předehrávce 22. kola muži nastoupili na ledě Uherského Brodu. Utkání nabídlo několik trestů a celkově se neslo v duchu pravého derby. Ostrožané zvítězili vysoko 2:8. Od úvodu utkání bylo ... více..

Mládež
Jakub Hlaváček
570

1. a 2. třída si v pátek vyzkoušela "winter classic"

V pátek o pololetních prázdninách si naši nejmenší vyzkoušeli "winter classic". Trenéři 1. a 2. třídy využili skvělého počasí a vyjeli s dětmi na venkovní kluziště do Vracova. Sněhové dopoledne si vši... více..

Muži
Jakub Hlaváček
854

Nasazení jako v play-off, utkání proti Břeclavi nabídlo skvělý hokej a další vítězství

V neděli odehráli muži 21. kolo krajské ligy proti břeclavským lvům. Diváci sledovali ostrý zápas plný emocí, střetů a skvělých akcí. Vítězství 4:1 zajistilo konečné druhé místo po základní části... více..

Muži
Jakub Hlaváček
440

Utkání mužů v Uherském Brodě přeloženo na čtvrtek 9. 2. / 18:00

Plánované sobotní 22. kolo Krajské ligy mužů Jižní Moravy a Zlína s Uherským Brodem je na žádost soupeře přeloženo na čtvrtek 9. 2. 2022. Předposlední zápas základní části odstartuje na uherskobrodské... více..

Výsledky 1 - 10 z 10