Archiv akualit

Duben 2020

Mládež
Bronislav Zápařka
1403

Starší žáci letos hráli na čele soutěže

Starší žáci v letošním ročníku Ligy starších žáků Zlínského kraje zažili herně i výsledkově výborné období. V porovnání s loňskou sezónou udělali velké pokroky, jak v celkovém herním projevu... více..

Klub
Bronislav Zápařka
1312

Sport v době koronavirové pandemie - jak se to pokusit všechno přežít ???

V současnosti žijeme v nelehké době koronavirové krize, plné spousty omezení, jak v osobním občanském, tak i v pracovním a společenském životě. Všechen aktivní sportovní ruch na vnitřních sportovištíc... více..

Mládež
Bronislav Zápařka
1456

Mladší žáci výsledkově ovládli nedohranou sezónu

Mladší žáci v letošní sezoně potvrdili, že loňský historický úspěch, když suverénně ovládli Ligu mladších žáků Zlínského kraje, nebyla jenom pouhá náhoda. Přestože letošní sezónu hokejový svaz uk... více..

Mládež
Bronislav Zápařka
1332

Ohlédnutí za sezónou 2019/20 u kategorie druhých a třetích tříd

​Malí hokejisté už mají za sebou první hokejové krůčky a zkušenosti z minulé sezóny druhých tříd. Letošní ročník 2019/2020, ve kterém děti hrály minihokej v kategorii 2. a 3. tříd prověřila nejen... více..

Mládež
Bronislav Zápařka
1322

Poslední zápas 4. a 5. tříd se Zlínem, ohlédnutí za nedokončenou sezónou

V neděli 8. března 2020 odehráli hráči 4. a 5. tříd utkání s krajským rivalem ze Zlína, které se stalo, po opatřeních vlády ČR vzhledem ke celosvětové koronavirové pandemii, také posledním v hokejové ... více..

Výsledky 1 - 5 z 5