Archiv akualit

Leden 2020

Klub
Hlaváček Jakub
1297

Bruslení veřejnosti o pololetních prázdninách

Tradiční bruslení veřejnosti je o pololetních prázdninách a prvním únorovém víkendu rozšířeno na tyto termíny: PÁTEK 31. ledna 2020:    14:15 - 15:30 hodin PÁTEK 31. ... více..

Mládež
Hlaváček Jakub
1299

V Brumově byli žáci jen napůl úspěšní

Mladší i starší žáci byli v předehrávce posledního kola v Brumově-Bylnici jen napůl úspěšní. Alespoň mladší žáci vezou dva body, za z mrtvýchvstání, když v 35. minutě prohráva... více..

Mládež
Bronislav Zápařka
1657

Libor Stuchlík na IX. zimní olympiádě dětí a mládeže

Starší žák Libor Stuchlík (r. 2005) se zúčastnil ve výběru U15 Zlínského kraje na hrách IX. zimní olympiády dětí a mládeže, která se konala v termínu 19. - 24. ledna.2020 v Karlových Varech a Che... více..

Muži
Bronislav Zápařka
2039

Ve slováckém derby v Uherském Brodu vítězíme po napínavém dramatu

Do dalšího slováckého derby nastoupili v Uherském Brodu už téměř všichni uzdravení marodi, chyběl pouze dlouhodobě zraněný obránce Stuchlík a Klimovič. Útočné řady tedy byly po téměř dvou měsících opě... více..

Klub
Hlaváček Jakub
1710

Bruslení veřejnosti mimořádně tuto sobotu 25. ledna dvakrát

  Vážení bruslaři, dovolujeme si Vás pozvat na bruslení veřejnosti tuto sobotu 25. ledna 2020, kdy se mimořádně, z důvodů přeložení hokejových utkání přípravek 4. a 5. třídy, uskuteční ve dvou t více..

Mládež
Hlaváček Jakub
1608

Náborové akce Pojď hrát hokej se v Uherském Ostrohu zúčastnilo téměř padesát dětí

Tradiční náborová akce Pojď hrát hokej, proběhla ve středu 22. ledna na zimním stadionu v Uherském Ostrohu. Nejprve na všechny příchozí čekala úvodní registrace, kde děti obdržely reprezentační d... více..

Mládež
Hlaváček Jakub
1276

Přípravky 4. a 5. třídy sehrály kolo v Brumově - Bylnici

V zasněženou neděli 19.ledna naše 4 .a 5. třídy cestovaly k mistrovskému utkání do Brumova. Nejprve nastoupily 4 třídy. U týmu „A“ naši kluci pospávali, někteří se zbavovali puků pořádně si ... více..

Mládež
Hlaváček Jakub
3266

Program akce Týden hokeje

Už zítra nás čeká na našem zimním stadionu akce v rámci Týdne hokeje. Program akce níže... ... více..

Muži
Hlaváček Jakub
1677

V Hodoníně porážka o jediný gól

Zápas s tradičním soupeřem je vždy plný emocí a většinou se hraje dobrý hokej. Před početnou návštěvou více jak šesti set diváků, jsme v úvodu derby měli mírnou převahu, která vyústila na ko... více..

Muži
Hlaváček Jakub
1952

Muži doma nestačili na Boskovice (+VIDEO)

Čtvrteční duel s Boskovicemi byl přímým soubojem o 2. místo v tabulce krajské ligy. Už předzápasové dění bylo hodně hektické, neboť jsme se museli převléci do starých dresů, protože soupeřova barevná ... více..

Mládež
Hlaváček Jakub
1556

Žáci si ve víkendovém dvojkole zastříleli

Mladší i starší žáci sehráli o víkendu dvě utkání. Doma hostili Bobry z Valašského Meziříčí a v neděli zajížděli do Kroměříže. V obou utkáních jsme potvrdili dobrou herní pohodu a střel... více..

Muži
Hlaváček Jakub
1747

Tvrdě vybojovaná výhra v Rosicích

Zápasy s Rosicemi pro nás v poslední době nebývají vůbec oblíbené. Jejich přímočarý, ale velice důrazný hokej nám moc nesedí a častokráte se stane, že si nevíme s nepříjemným soupeřem rady, Nejinak to... více..

Mládež
Hlaváček Jakub
1421

Žáci vyloupili Zlín

Mladší i starší žáci úspěšně vstoupili do nového roku 2020 na hřišti zlínských Beranů. Mladší, po vyrovnané první třetině, se rozehráli ke skvělému výkonu a nasázeli překvapenému a bezzubému soup... více..

Muži
Hlaváček Jakub
1948

V Blansku jsme vydřeli dva body

Do Blanska jsme k sobotnímu zápasu 18. kola odjížděli opět v hodně okleštěné sestavě. Ze zdravotních důvodů a zranění chyběla hned čtveřice elitních útočníků - Antonovič, Mika, Stránský a Klimovič, čí... více..

Výsledky 1 - 14 z 14