Archiv akualit

Říjen 2018

Mládež
Bronislav Zápařka
2153

První multisportovní turnaj proběhl v Uherském Ostrohu, děti se náramně bavily

Sportovní všestrannost je kvalitním základem pro většinu kolektivních sportů. Tohle všechno vědí v Uherském Ostrohu, kde místní hokejový klub HOKEJ Uherský Ostroh uspořádal první z turnajů ve více dru... více..

Muži
Bronislav Zápařka
2694

Na aktuálně nejlepší tým soutěže jsme nestačili, ve VelMezu jednoznačně prohráváme

Do utkání o čelo tabulky jsme na Vysočinu odjížděli bez čtyř hráčů zákládního kádru (Kučera, Nevídal, L.Galuška a Pavel Flora) a to byl jeden z aspektů naší první soutěžní porážky. Druhým důležitým ro... více..

Mládež
Bronislav Zápařka
1815

Žáci přivítali Brumov a zajížděli do Valašského Meziříčí

Mladší žáci utrpěli v sezoně první porážku, když nešťastně prohráli doma s Brumovem a to gólem v poslední dvouminutovce. V dalším zápase si spravili chuť ve Valašském Meziříčí, kde... více..

Muži
Bronislav Zápařka
3476

V derby s Uherským Brodem jasně vítězíme, třemi brankami se blýskl Ondra Ševčík

V dalším letošním slováckém derby se v neděli střetla mužstva Uherského Ostrohu a Uherského Brodu. Jak velí historická tradice vždycky se jedná o velice prestižní klání, které má solidní diváckou kuli... více..

Mládež
Bronislav Zápařka
3229

Hokejové turnaje přípravek v Uherském Ostrohu

V průběhu měsíce září (16.,23. a 30.9.) se na zimním stadionu v Uherském Ostrohu uskutečnily tři turnaje hokejových přípravek ročníku 2010 a mladších. Na tyto akce do našeho města zavítaly t... více..

Muži
Bronislav Zápařka
3036

Ostrožané na vítězné vlně, šesté vítězství v řadě v hanácké Kroměříži

Šestý korálek vítězství v řadě navlékli ostrožští hokejisté v Kroměříži. Po většinu zápasu byli lepším týmem, vypracovali si nespočet šancí, ale nakonec odjížděli po kvalitním týmovém výkonu z hanácké... více..

Mládež
Bronislav Zápařka
2511

Mladší žáci stále bez ztráty kytičky

O víkendu mladší žáky čekalo náročné dvoukolo. Nejprve v souboji dvou neporažených celků doma přivítali VHK Vsetín, v neděli zajížděli na led do Kroměříže. Naše mladé pušky přehrály oba... více..

Mládež
Bronislav Zápařka
1751

Starší žáci prožili vítězný víkend

Starší žáci, pokračující ve zlepšených výkonech, o minulém víkendu odehráli velmi úspěšné dvoukolo. Na domácím ledě přivítali silný VHK Vsetín, v neděli zajížděli na led do Kroměříže. Zlepšenou h... více..

Muži
Hlaváček Jakub
2177

Muži
Bronislav Zápařka
3245

Muži se s Hradištěm protrápili k vítězství

V dalším domácím zápase jsem se utkali ve Slováckém derby s tradičním rivalem z Uherského Hradiště. Pikantností mače bylo aktuální postavení v tabulce Krajské ligy - Uherský Ostroh 1. místo, plný poče... více..

Mládež
Bronislav Zápařka
2078

Žáci bojovali s Uherským Brodem i Zlínem

Ostrožští žáci nejprve v dalším derby přivítali našeho okresního rivala z Uherského Brodu, následně zajížděli na horkou půdu zlínských Beranů. Mladší žáci své soupeře jasně přehráli ve všech... více..

Výsledky 1 - 11 z 11