Archiv akualit

Prosinec 2023

Mládež
Jakub Hlaváček
504

Mladší žáci A přivezli bronzové medaile z Nového Jičína

Kategorie mladších žáků A se zúčastnila v sobotu 30. prosince 2023 turnaje O vítěznou šerpu generála Laudona v Novém Jičíně. V konkurenci týmů HC Uherské Hradiště, AZ Havířov, MŠK Púcho... více..

Mládež
Jakub Hlaváček
795

V Uherském Ostrohu se konal mezinárodní turnaj čtvrtých tříd Christmas cup

V uplynulých dvou dnech (28. – 29. 12. 2023) se na zimním stadionu v Uherském Ostrohu konal mezinárodní turnaj čtvrtých tříd Christmas cup. Celkem 11 týmů z Česka, Slovenska a Maďarska se utkalo ... více..

Muži
Jakub Hlaváček
764

Další nevydařené utkání, Hradiště odváží z Ostrohu všechny body

Body z odvety slováckého derby opět získávají Hradišťané. Náš tým si připsal už osmou prohru. Do utkání nezasáhl Vít Mika, který se zranil po zásahu pukem při rozbruslení. Skóre utkání otevřel p... více..

Muži
Jakub Hlaváček
606

Ani podruhé v sezóně se s Prostějovem nepodařilo zvítězit

Ve čtvrtek bylo na programu 17. kolo krajské ligy mužů. Utkání v Prostějově rozhodla třetí třetina. V neděli doma přivítáme Uherské Hradiště. Prostějov se ujal vedení už v 1. minutě ut... více..

Mládež
Jakub Hlaváček
485

MLÁDEŽ: Starší žáci prohráli v dohrávce s Berany Zlín, čtvrtá třída porazila Tigers

STARŠÍ ŽÁCI (ročník 2010, 2011) Starší žáci těsně prohráli v nedělní domácí dohrávce se zlínskými berany. Vedení se nejprve ujal Zlín, následně Bruno Veselý srovnal stav a první třetina skončila... více..

Muži
Jakub Hlaváček
496

V neděli se podařilo prolomit domácí smůlu, břeclavští lvi na Ostroh nestačili

V neděli bylo na programu 16. kolo krajské ligy mužů jižní Moravy a Zlína. Po několika nevydařených utkáních v domácím prostředí si odvezl soupeř z Uherského Ostrohu porážku 5:3. Do nedělní... více..

Mládež
Jakub Hlaváček
380

Starší žáci si v neděli zahrají o postup do finálové skupiny

V pátek 1. prosince se starší žáci utkali se zlínskými Berany, který měl v tabulce lepší postavení. Utkání se vyvíjelo zpočátku dost nešťastně, když Ostrožané neproměňovali vyložené šance a ... více..

Mládež
Jakub Hlaváček
601

Nejmenší hokejisté první třídy se o víkendu zúčastnili Capri-Sun Cupu

V sobotu 2. prosince 2023 se 1. třída zúčastnila turnaje Capri-Sun Cup, který se uskutečnil v novém prostředí Kapka resortu ve Lhotě u Vsetína. Turnaje se zúčastnily týmy Berani Zlín, HOKEJ Uherský Os... více..

Mládež
Jakub Hlaváček
418

MLÁDEŽ: Starší žáci porazili zlínské berany, mladší žáci A nestačili na Přerov

STARŠÍ ŽÁCI (ročník 2010, 2011) Starší žáci v pátek bodovali proti silnému Zlínu. V závěrečné části nadělili Beranům 6 branek. K výhře přispěl svým hattrickem Bruno Veselý a David Skočík.  Bera... více..

Muži
Jakub Hlaváček
630

Další vítězství nad Uherským Brodem, tři góly padly ve vlastním oslabení

V sobotu 2. prosince bylo na programu v rámci 15. kola krajské ligy mužů derby mezi Uherským Brodem a Uherským Ostrohem. Broďané dotahovali, ale na Uherský Ostroh nestačili ani po čtvrté v&n... více..

Výsledky 1 - 10 z 10