Archiv akualit

Září 2022

Muži
Jakub Hlaváček
900

Muži v Kroměříži remizovali, druhý bod vybojovali až v prodloužení

Muži ve středu vyjížděli do Kroměříže k druhému kolu Krajské ligy mužů Jižní Moravy a Zlína. V zápase s těžkým soupeřem jsme nakonec zvítězili v prodloužení. Z Kroměříže tak v... více..

Mládež
Jakub Hlaváček
769

V sobotu odstartovala Regionální liga dorostu

Během uplynulého víkendu odstartovala Regionální liga dorostu. Společný tým SHKM Hodonín vstupoval do prvního mistrovského utkání na horké půdě v Brumově-Bylnici. V neděli následovalo druhé ... více..

Muži
Jakub Hlaváček
1227

Muži vkročili do nového ročníku krajské ligy vítězně

V neděli proběhlo na zimním stadionu v Uherském Ostrohu 1. kolo Krajské ligy mužů Jižní Moravy a Zlína. Z prvního ostrého střetu s blanenskými Dynamiters jsme vyšli vítězně s ... více..

Mládež
Jakub Hlaváček
920

V Uherském Ostrohu proběhl turnaj dorostu

Během uplynulého víkendu proběhl na zimním stadionu turnaj dorostu za účasti našich dorostenců a týmů ze Znojma, Vyškova a Valašského Meziříčí. Hrálo se formátem každý s každým 2x20 min (celkem 6 zápa... více..

Klub
Jakub Hlaváček
918

Zahajujeme veřejné bruslení

Ani v následující sezóně nebude chybět tradiční veřejné bruslení na zimním stadionu. První "veřejňák" proběhne již tuto neděli 18. 9 . 2022 od 15:00. Další aktuální termíny sledujte v rozpisu ledu, kt... více..

Mládež
Jakub Hlaváček
718

Letní soustředění mládeže v Brumově

Na konci letních prázdnin jsme se zúčastnili soustředění v Brumově-Bylnici. Celý týden byl rozdělen do dvou skupin – přípravka (ročníky 2013–2015) a mladší + starší žáci. Každý den trénovali nej... více..

Muži
Jakub Hlaváček
1061

Muži zahájili přípravu na SÁZAVA BAKERY CUPu v Lanškrouně

Během prvního zářiového víkendu se HOKEJ Uherský Ostroh zúčastnil už třetího ročníku turnaje týmů z krajských hokejových lig v Lanškrouně. Na turnaji jsme sehráli celkem tři zápasy a obsadil... více..

Klub
Jakub Hlaváček
1995

V září začíná první cyklus Brusličky - školky bruslení

Hokejový klub HOKEJ Uherský Ostroh i v následující sezóně dále pokračuje v projektu výuky bruslení Bruslička – školka bruslení, který je připraven pro děti (holky i kluky) ve věku 4 – 8 let (ročníky 2... více..

Výsledky 1 - 8 z 8