Archiv akualit

Září 2020

Klub
Hlaváček Jakub
1330

Klubové příspěvky hráčů v sezóně 2020/21

KLUBOVÉ PŘÍSPĚVKY pro sezónu 2020/21 na činnost mužstev přípravek, mladších a starších žáků, dorostu a juniorů, byly 15.Valnou hromadou a jednáním Výkonného výboru HOKEJ Uherský Ostroh, z.s. ze d... více..

Muži
Bronislav Zápařka
1739

V hradišťském azylu jsme zcela zbytečně podlehli Uherskému Brodu

Sobotní podvečer 26. září jsme sehráli první letošní "domácí" mistrovské utkání. Bohužel to nebylo na nám milovaném ledu v Uherském Ostrohu, ale v azylu na hradišťském zimním stadionu, neboť v Ostrohu... více..

Muži
Bronislav Zápařka
1380

Informace pro diváky, kteří by chtěli navštívit zápas v Moravských Budějovicích

Vážení fanoušci ostrožského hokeje, dozvěděli jsme se informaci ohledně mimořádných opatření a prodeje vstupenek na zítřejší sváteční utkání v Moravských Budějovicích, kde odehraje mužstvo mužů HOKEJ ... více..

Klub
Hlaváček Jakub
1735

Potvrzeno, derby s Brodem se hraje v Uherském Hradišti, pokyny pro diváky

Včera odpoledne byla hokejovým svazem oficiálně potvrzena změna místa soutěžního utkání Krajské ligy mužů mezi HOKEJ Uherský Ostroh a HC Spartak Uherský Brod, která se odehraje z důvodu ... více..

Klub
Hlaváček Jakub
1460

Slovácké derby s brodským Spartakem se plánuje odehrát na ZS v Uherském Hradišti

S ohledem na aktuální stav kolem mimořádných COVID opatření se dohodlo vedení obou slováckých hokejových klubů na možném odehrání derby v Krajské lize mužů na neutrální půdě na z více..

Klub
Hlaváček Jakub
1713

Nařízení provozovatele zimního stadionu ze dne 18. září

Na základě mimořádného opatření Ministerstva zdravotnictví (dále jen MZ), které vstupuje v platnost dne 18.září od 18:00 hodin se při organizované akci ve vnitřních prostorech budov, kde n více..

Klub
Hlaváček Jakub
1133

Start Brusličky se odkládá na začátek října

Bohužel vzhledem k neuspokojivé situaci kolem pandemie koronaviru v našem a nejbližších regionech se rozhodlo vedení hokejového klubu HOKEJ Uherský Ostroh, z.s., počkat se zahájením kurzu výuky b... více..

Klub
Hlaváček Jakub
1592

Upozornění - vstup na zimní stadion pouze s rouškou!

Upozorňujeme všechny návštěvníky ZS a účastníky využívání ledové plochy, že do prostor zimního stadionu, počínaje druhými vstupními dveřmi (viz foto) je dovolen vstup pouze s ochranou úst více..

Muži
Hlaváček Jakub
1541

Přípravný zápas s Hodonínem ve středu na ostrožském ledu, vstup pouze s rouškou !

Poslední přípravný zápas ostrožských mužů před nadcházejícím startem soutěže Krajské ligy ročníku 2020/21 se odehraje ve středu 9. září od 18:00 hodin na domácím zimním stadionu. Závěrečná generá... více..

Klub
Hlaváček Jakub
2339

Klub
Bronislav Zápařka
1998

Zimní stadion zahajuje provoz v neděli odpoledne s příslušnými COVID opatřeními

Po třítýdenních peripetiích s odstraněním závady na systému chlazení ledové plochy a po všech potřebných testovacích zkouškách, jsme ve středu zahájili mražení a včera večer nalajnovali zhruba dvoucen... více..

Klub
Hlaváček Jakub
1454

František Vaněk odešel do hokejového nebe

Další smutná zpráva zasáhla český sport. Do hokejového nebe odešel František Vaněk, bývalý dlouholetý útočník Brna a československé reprezentace. Vynikající hráč a později uznávaný střelec zemřel ve s... více..

Výsledky 1 - 12 z 12