Archiv akualit

Únor 2020

Muži
Hlaváček Jakub
2239

V Brodě vítězíme podruhé a v semifinále PLAY OFF vyzveme Boskovice

Ve druhém čtvrfinálovém zápase PLAY OFF domácí Spartakovci drželi víc jak polovinu zápasu naději na úspěch, když vedli v polovině zápasu 3 : 1, pak ale Ostrožané zabrali a do konce druhé třetiny ... více..

Muži
Hlaváček Jakub
2152

V prvním zápase PLAY OFF jsme rozstříleli Uherský Brod 8 : 0 (+VIDEO)

Úvod prvního zápasu se nesl v duchu obranné činnosti a zabezpečení neprůchodnosti středního pásma, proto také bylo na obou stranách minimum šancí. Po nevídané kanonádě ve druhé a třetí třetině více..

Klub
Hlaváček Jakub
1363

Ples hokejistů se uskuteční 21. března, předprodej vstupenek zahájen!

HOKEJ Uherský Ostroh zve všechny fanoušky, příznivce a přátele ostrožského hokeje na tradiční Ples hokejistů.Těšte se na skvělou akci plnou tance, zábavy, dobrého pití a hlavně skvělých lidí!Své umění... více..

Klub
Hlaváček Jakub
1739

Vstupné na zápasy PLAY OFF KLM 2019/20

HOKEJ Uherský Ostroh, z.s. si váží podpory všech svých fanoušků a přestože některé hokejové kluby na vyřazovací část zvyšují ceny vstupu, vedení ostrožského klubu rozhodlo, že cena vstupenek... více..

Klub
Hlaváček Jakub
1729

Ve čtvrtfinále PLAY OFF hrajeme s Uherským Brodem

Tak a máme to tady. Na co se těší hokejový fanoušek celou sezónu je vyřazovací část soutěže Krajské ligy mužů Jihomoravského a Zlínského kraje. Do PLAY OFF se dostává pouze osm nejlepších ze... více..

Muži
Bronislav Zápařka
1782

Vítězíme doma s premiantem základní části a v PLAY OFF hrajeme s Uherským Brodem (+VIDEO)

Nedělní 26. kolo a tím také závěrečné kolo základní části Krajské ligy mužů, rozhodlo o vzájemných soupeřích pro čtvrtfinále PLAY OFF. Naši hráči po velmi dobrém týmovém výkonu porazili na ostrožském ... více..

Mládež
Hlaváček Jakub
1407

V sobotu jsme hostili akci projektu VTM

Během soboty 22. února probíhala na našem zimním stadionu v Uherském Ostrohu akce projektu VTM (výchova talentované mládeže), na kterou se sjeli vybraní hráči ročníku 2005 (U15) a 2006 (U14) z krajů Z... více..

Mládež
Hlaváček Jakub
1167

Ve Vsetíně jsme urvali tři body

O minulém víkendu čekal žáky zájezd na led týmu z Valašska, VHK Vsetín. Obě utkání přinesla hokejově docela zvláštní výsledky. Oba týmy nastřílely soupeři nejmíň deset branek, ale starším to... více..

Mládež
Hlaváček Jakub
1084

Sobotní bruslička 22. února z důvodu krajského kempu VTM odpadá

V sobotu 22. února 2020 se nebude konat Bruslička z důvodu pořádání krajského kempu VTM U14 a U15 (Výchova talentované mládeže), kterého se zúčastní výběry krajů Zlínského a Vysočiny. ... více..

Muži
Hlaváček Jakub
1345

O nasazení do PLAY OFF KLM 2020 opět rozhodne až poslední kolo

Až poslední kolo základní části soutěže Krajské ligy mužů Jižní Moravy a Zlína rozhodne, kdo s kým si zahraje v osmičlenném PLAY OFF ročníku 2019/20.  Již delší dobu má jistotu postupu do v... více..

Muži
Hlaváček Jakub
2227

Těsná porážka ve Velké Bíteši, deset minut na obrat nestačilo

Proti Velké Bíteši se nám uhrát body opět nepodařilo. Přestože jsme si se soupeřem, který hrál v deseti hráčích, vytvořili během úvodní třetiny nespočet šancí, ale stav byl po první sir... více..

Mládež
Hlaváček Jakub
1210

Hokejový víkend zažil tři derby s Uherským Hradištěm

Tak jako muži v neděli, i žáci si zahráli okresní derby o den dříve doma s Uherským Hradištěm. Lépe se se svým soupeřem popasovali mladší žáci, kteří v oboustranně výborném utkání proměnili více šancí... více..

Muži
Hlaváček Jakub
2603

Slovácké derby vyznělo pro Ostroh (+VIDEO)

Poslední slovácké derby v základní části této hokejové sezóny bylo na pořadu v Uherském Ostrohu tuto neděli. Před velice pěknou návštěvou, více jak pěti set diváků, si mohli domácí hokejisté v více..

Mládež
Hlaváček Jakub
1231

Ostrožané s Brumovem-Bylnicí opět jen napůl úspěšní

Mladší i starší žáci uzavřeli třetí čtvrtinu soutěže, když přivítali na svém ledě výborný celek z Brumova – Bylnice. Starší žáci, kterým se v posledních kolech herně, ani výsledkově nedaří, ... více..

Mládež
Hlaváček Jakub
1807

Třeťáci si vyzkoušeli extraligový led během zápasu Komety

Naši třeťáci se zúčastnili extraligového utkání HC Kometa Brno vs. HC Škoda Plzeň. Během přestávky si zahráli modelové utkání s hráči 3. třídy Komety Brno a vyzkoušeli si tak extraligový led před tis více..

Muži
Hlaváček Jakub
1748

V Břeclavi vítězíme po samostatných nájezdech

Ostrožský tým v předehrávce 23. kola v Břeclavi nijakým excelentním způsobem nezazářil. Během první třetiny nabral jednogólové manko po brance Průdka z 12. minuty a navíc několikrát musel podržet při ... více..

Výsledky 1 - 16 z 16