Archiv akualit

Březen 2023

Mládež
Jakub Hlaváček
662

V Uherském Ostrohu proběhl o víkendu mezinárodní turnaj 3. třídy

V neděli se na zimním stadionu v Uherském Ostrohu uskutečnil mezinárodní turnaj 3. třídy. V prestižním obsazení se náš A-tým za dvě výhry a dvě prohry umístil na 3. místě. B-tým v silné konkurenci boh... více..

Klub
Jakub Hlaváček
696

V rámci poslední Brusličky proběhne karneval na ledě

Srdečně zveme všechny účastníky 1. nebo 2. výukového kurzu Bruslička - školka bruslení na závěrečný karneval na ledě, který proběhne v sobotu 1. dubna od 9:00 na zimním stadionu. Karneval se uskuteční... více..

Mládež
Jakub Hlaváček
900

FINÁLOVÁ SKUPINA STARŠÍCH ŽÁKŮ POKRAČUJE: Zbytečná porážka s Boskovicemi a vybojované vítězství v Hodoníně

„V sobotu 11. března jsme hostili Minervu Boskovice a „chovali“ jsme se opravdu jako pravý hostitel… Soupeři jsme nabídli neskutečný počet brejkových situací a z nich plynoucí samostatné náj... více..

Muži
Jakub Hlaváček
1372

ROZHOVOR: Hodnocení sezóny, odchod klíčových hráčů a budoucnost týmu

ROZHOVOR S HLAVNÍM TRENÉREM MUŽŮ IVANEM KLAUDOU Sezóna je za námi, bohužel konec opět před branami finále, jak bys ji celkově zhodnotil? Pokud začnu od začátku a s čistou hlavou, tak musím sezónu ... více..

Klub
Jakub Hlaváček
1070

PLES HOKEJISTŮ 2023

HOKEJ Uherský Ostroh vás zve na Ples hokejistů 2023, který se uskuteční v sobotu 15. dubna od 20:00 ve sportovní hale v Uherském Ostrohu. Připravena bude bohatá tombola, fotokoutek a další program. K ... více..

Mládež
Jakub Hlaváček
616

Starší žáci pokračují ve finálové skupině

„V sobotu 18.února jsme odjeli na Warriors Brno. Kvůli horám a nemocem pouze v deseti hráčích, se čtyřmi útočníky a šesti obránci. Vstup do utkání nám vůbec nevyšel a po první třetině svítil... více..

Muži
Jakub Hlaváček
1281

Vyrovnání, euforie a velké zklamání, Uherský Ostroh končí v semifinále krajské ligy

Do třetího semifinále vstoupili lépe hosté. Domácí tým však dokázal dohnat čtyřbrankovou ztrátu. Euforie se v neděli střídala mezi oběma týmy. Padl návštěvnický rekord. Do finále postupuje Kroměř... více..

Muži
Jakub Hlaváček
1059

Ostrožané porazili Kroměříž, o finalistovi se rozhodne v neděli v Uherském Ostrohu

Skvěle ubráněná oslabení, proměňování šancí a neuvěřitelné zákroky brankáře. Ostrožané vyhráli v Kroměříži 0:4 a semifinálová série se v neděli stěhuje zpět do Uherského Ostrohu. Druhé semi... více..

Muži
Jakub Hlaváček
992

ROZHOVOR: O semifinále s hlavním trenérem mužů Ivanem Klaudou

  První zápas s Kroměříží nevyšel, kde byl největší problém?Nevyšel nám začátek zápasu… I když první střídání nevypadala, že by měl soupeř něčím překvapit, tak po první náhodné a nešťastně vst více..

Muži
Jakub Hlaváček
943

První bod semifinálové série míří do Kroměříže, v pátek důležité odvetné utkání na Hané

Tříbrankové manko, dotahování a smršť trestů v závěru utkání. V prvním semifinále zvítězila Kroměříž 4:6. Odvetný zápas je na programu v pátek na ledě soupeře. Úvod zápasu nevyšel Ostr... více..

Výsledky 1 - 10 z 10