Archiv akualit

Říjen 2022

Muži
Jakub Hlaváček
765

Domácí utkání s Boskovicemi je přeloženo na pátek 4. 11.

Oznamujeme, že z organizačních důvodů měníme termín utkání 8. kola Krajské ligy mužů Jižní Moravy a Zlína. Zápas s týmem HC Boskovice je přeložen z neděle 6. 11. 2022 na pátek 4. 11. 2022 - ... více..

Mládež
Jakub Hlaváček
981

Adam Dobřecký nominován jako náhradník do reprezentace U16

Náš odchovanec Adam Dobřecký figuruje jako náhradník v nominaci sestavy hráčů reprezentace ČR U16 na tři přátelská utkání se Slovenskem a Švýcarskem v Příbrami, které se uskuteční ve dnech 9. - 12. li... více..

Muži
Jakub Hlaváček
1060

Ve slováckém derby jsme potvrdili roli favorita, s Radkem Kučerou a Alešem Nevídalem jsme se loučili vítězně

Netradičně v pátek nastupovali muži v 6. kole krajské ligy proti Uherskému Hradišti. Utkání bylo taky posledním startem v kariéře pro obránce Radka Kučeru a Aleše Nevídala. Hosté odjížd... více..

Mládež
Jakub Hlaváček
751

Dorost během víkendu zakončil první část regionální ligy

Valašské Meziříčí si postavilo pevnou bobří hráz HC Bobři Valašské Meziříčí vs. SHKM Baník Hodonín 8:6 (3:1, 2:3, 3:2) V sobotu sehrál dorost utkání s posledním týmem tabulky Regionální li... více..

Muži
Jakub Hlaváček
692

V Kroměříži jsme zvítězili i podruhé v sezóně, tentokrát ale v základní hrací době

Páté kolo nás po dvou týdnech zavedlo zpět do Kroměříže. Dobře rozehrané utkání se po individuálních chybách hráčů zdramatizovalo. Vítězství jsme si ale vzít nenechali a na Hané vítězíme 5:6. Otevřít... více..

Muži
Jakub Hlaváček
927

Slovácké derby s Uherským Hradištěm je přeloženo na pátek 21. 10.

Oznamujeme, že z organizačních důvodů měníme termín utkání 6. kola Krajské ligy mužů Jižní Moravy a Zlína. Slovácké derby s Uherským Hradištěm je přeloženo z neděle 23. 10. 2022 na pátek 21. 10. 2022 ... více..

Muži
Jakub Hlaváček
807

Ostrožané vedou tabulku ligy, další výhru si připsali proti Hodonínu

Muži ve čtvrtém kole hostili „béčko“ hodonínského Baníku. Od začátku sezóny nezaznamenali jedinou prohru a vedou tabulku s jedenácti body. V neděli si připsali další vítězství, před domácími... více..

Mládež
Jakub Hlaváček
657

Dorost odehrál o víkendu další kola regionální ligy

Dorost obrátil utkání třetího kolaHK Kroměříž vs. SHKM Baník Hodonín 4:6 (2:0, 2:3, 0:3) Třetí kolo regionální ligy nás zavedlo do Kroměříže. Během sezóny se nám rozrost v týmu takový nešfar, ne... více..

Muži
Jakub Hlaváček
904

Z Brumova vezeme další tři body do tabulky krajské ligy

Třetí kolo Krajské ligy mužů Jižní Moravy a Zlína nabídlo duel na nejmenším hřišti v lize v Brumově-Bylnici. Utkání, ve kterém jsme byli v pozici jasného favorita, jsme zvládli a vezeme... více..

Mládež
Jakub Hlaváček
931

Po třech kolech soutěže starší žáci neztratili ani bod a jsou první

TRENÉRSKÉ OHLÉDNUTÍ ZA VÝKONY STARŠÍCH ŽÁKŮ: "V této sezóně máme v kategorii starších žáků omezený počet hráčů. Někteří přestoupili do nově vzniklého týmu Tigers Zlín, někteří skončili. Museli jsme p... více..

Výsledky 1 - 10 z 10