Archiv akualit

Únor 2022

Muži
Jakub Hlaváček
1303

Třetí semifinále muži vyhráli, v pátek se série stěhuje do Kroměříže

Ostrožanům se v neděli podařilo ve třetím semifinále překazit kroměřížské tažení. V důležitém utkání, které vidělo 546 diváků, zvítězili 3:2. Semifinále pokračuje v pátek na ledě soupeře. V prvn... více..

Muži
Jakub Hlaváček
1189

Ostrožané nezvládli ani druhé semifinále, série se vrací v neděli zpět do Uherského Ostrohu

Zápas v Kroměříži přinesl další prohru a neuvěřitelných 13 trestů pro ostrožský tým. Ostrožané padli 5:2. V neděli máme poslední možnost průběžný stav série otočit. Jako první se ujali vedení, stejně... více..

Muži
Jakub Hlaváček
1247

Semifinále jsme zahájili prohrou před domácími diváky, v pátek hrajeme v Kroměříži

Semifinálová série začala pro Ostrožany podobně jako ta čtvrtfinálová. První zápas doma, první prohra. V závěru přišlo vytoužené vyrovnání, v prodloužení rychlý konec. Hanakům jsme podlehli ... více..

Muži
Jakub Hlaváček
1299

Muži v neděli vyřadili Techniku a postupují do semifinále

Čtvrtfinálová série pro nás začala domácí porážkou 1:4, v pátek Ostrožané vydřeli vítězství na nájezdy 2:3 a v neděli rozhodli o postupu do semifinále play off. V utkání, které sledovalo téměř 500 div... více..

Muži
Jakub Hlaváček
1295

Muži v Brně zvítězili a čtvrtfinálová série se v neděli vrací do Ostrohu

Obrovské nervy a hokej se vším všudy. To přineslo v pátek druhé čtvrtfinále krajské ligy, ve kterém Ostrožané nastoupili proti brněnské Technice. Série se hraje na dvě vítězná utkání, a protože j... více..

Muži
Jakub Hlaváček
1299

Ostrožané nezvládli první čtvrtfinále, odveta nás čeká v pátek v Brně, kde musíme zvítězit

Do vyřazovacích bojů jsme nevstoupili vůbec dobře. Na domácím ledě muži nestačili na Techniku Brno a prohráli 1:4. Druhé čtvrtfinále proběhne v pátek na půdě soupeře. Stav série 0:1. Skóre otevřeli u... více..

Muži
Jakub Hlaváček
1354

Muži v posledním kole základní části nestačili na Brumov-Bylnici

V neděli 13.2. nabídla krajská liga poslední kolo základní části. Ostrožané odcestovali k utkání do Brumova-Bylnice, ve kterém o nic nešlo. Po velké přestřelce prohráli 10:7. Skóre otevřeli domá... více..

Muži
Jakub Hlaváček
1572

Ve středu startuje PLAY OFF krajské ligy mužů

Základní část Krajské ligy mužů Jižní Moravy a Zlína se blíží ke konci. Zbývá odehrát poslední 23. kolo, které rozhodne o našem čtvrtfinálovém soupeři. HOKEJ Uherský Ostroh vstupuje do vyřazovacích bo... více..

Muži
Jakub Hlaváček
1236

První polovina zápasu s Hodonínem byla jasnou záležitostí, ta druhá zase pořádné drama

Předposlední 22. kolo KLM přineslo utkání prvního a druhého týmu tabulky. Poslední domácí zápas, ve kterém vlastně nešlo o nic, ale přesto o všechno. V polovině zápasu byl stav jasně 6:0, hosté p... více..

Klub
Hlaváček Jakub
1163

Opatření na derby s Hodonínem

HOKEJ Uherský Ostroh má zájem, aby tradiční derby s Hodonínem proběhlo v rámci duchu FAIR PLAY na ledě i ochozech, neboť oba kluby spolu dlouhodobě spolupracují a vzájemně se respektují.  Jsme o... více..

Výsledky 1 - 10 z 10