Archiv akualit

Říjen 2019

Mládež
Hlaváček Jakub
2592

Malí hokejisté Uherského Ostrohu pokřtili ve Zlíně nové dresy

V neděli 27. října 2019 odehráli 4. a 5. třídy mistrovské utkání na zlínském ledu proti domácím Beranům, ve kterých jsme se představili ve zbrusu nových dresech. A premiéra to byla úspěšná, když ... více..

Muži
Hlaváček Jakub
2505

Sobotní hokejová blamáž proti Rosicím (+VIDEO)

Na sobotní domácí zápas proti Rosicím budou chtít Ostrožané co nejrychleji zapomenout. Předvedli totiž výkon, na který určitě nejsou pyšní. Hokej plný nepřesností, hloupých chyb, nedisciplinovanosti a... více..

Mládež
Hlaváček Jakub
1731

Starší žáci bojují o prvenství v žákovské lize

Starší žáci oproti loňské sezoně udělali obrovský pokrok ve hře a výkonosti a s tím se dostavují i výsledky. Zlepšili se v jednotlivých herních činnostech i v bruslení, a hlavně mají ji... více..

Mládež
Hlaváček Jakub
1430

Mladší žáci odehráli dvě slovácká derby

Naši mladší žáci mají za sebou první čtvrtinu své soutěže. Díky nemocem, nebo absenci klíčových hráčů, kteří nastoupili za starší žáky, měli pomalejší vstup do soutěže. Nyní se ale začínají dostávat d... více..

Muži
Hlaváček Jakub
2588

Domácí gólové hody pokračují, Blansko si odváží 8 gólů (+ VIDEO)

Další domácí utkání divákům na ostrožském zimáků přineslo 8 hezkých branek v síti blanenského týmu. Náš gólman Michal Šurý zatáhl ve své brance oponu a poprvé v letošním soutěžním ročníku vychytal nul... více..

Klub
Hlaváček Jakub
3264

Blíží se oslavy 90 let ostrožského hokeje

Když na přelomu let 1929/30 průkopníci ledního hokeje zaregistrovali sportovní klub s hrdým názvem Viktoria Uherský Ostroh, nikdo z nich asi netušil, že se tento hokejový klub dožije úctyhodného věku ... více..

Muži
Hlaváček Jakub
2690

Hodový podvečer v Kroměříži, vítězíme vysoko a bereme tři body

Ani tradiční ostrožské hody nebránili našim hokejistům plnit plán ve sbírání bodů na venkovním ledu. Čtvrté kolo soutěže nás dovedlo na hanácký zimní stadion, kde nás čekal aktuálně třetí tým krajské ... více..

Muži
Hlaváček Jakub
2162

Sestřih nejlepších akcí z utkání s Brumovem

V nedělním utkání 3. kola přivítali ostrožští hokejisté soupeře z Brumova-Bylnice. V první třetině předvedli naši hráči výborné hokejové akce, ze kterých padlo 5 branek. V polovině zápasu, za stavu 7:... více..

Muži
Hlaváček Jakub
2487

Střelecké hody proti Brumovu

V nedělním pozdním odpoledni jsme přivítali tým z podobně velkého města jako naše, z Brumova - Bylnice. Od prvních minut byl vidět rozdíl v kvalitě a hlavně v počtu hráčů. Brumovských hokejistů p... více..

Mládež
Hlaváček Jakub
1011

V Uherském Ostrohu se konaly hokejové hry na ledě

V sobotu do Ostrohu dojely týmy z nedalekého Uherského Hradiště a Uherského Brodu. Každý tým měl dva týmy a na ledě nám soutěžily děti většinou ročníku 2013. Pro většinu z nich to byl vůbec první záp více..

Mládež
Bronislav Zápařka
1637

Letošní rozjezd mladších žáků je pomalejší

Vstup do Ligy Zlínského kraje se mladším žákům moc nepovedl. Tým sužovaný na začátku sezony nemocemi a půjčováním hráčů do týmu starších žáků, má výkony, jako na houpačce. Po čtyřech kolech, kdy se více..

Mládež
Bronislav Zápařka
1630

Starší žáci prožívají výborný start do žákovské ligy

Starší žáci mají nejlepší vstup do soutěže za poslední roky a po čtyřech kolech dokonce vedou tabulku Ligy Zlínského kraje starších žáků. Nejdříve v prvním kole zvítězili doma jasně nad Vsetínem,... více..

Klub
Hlaváček Jakub
1420

Klubové příspěvky hráčů 2019/20

KLUBOVÉ PŘÍSPĚVKY pro sezónu 2019/20 na činnost mužstev přípravek, mladších a starších žáků, dorostu a juniorů, byly 14.Valnou hromadou a Výkonným výborem HOKEJ Uherský Ostroh, z.s. stanov více..

Muži
Hlaváček Jakub
2315

Z Uničova bez bodu, souboj brankářů vyhrál těsně uničovský Sedlář

Do Uničova jsme zajížděli opět v neúplné sestavě, kdy zranění vystavila stopku Vítu Mikovi, Lumíru Galuškovi a Štěpánu Vaňkovi. První dvě úderné formace tak byly téměř rozmetány. Vstup do ut... více..

Výsledky 1 - 14 z 14