Archiv akualit

Srpen 2019

Muži
Hlaváček Jakub
1907

Na úvod přípravy muži zaváhali v Kroměříži, dnes hrají v 18 hodin v Hodoníně

První přípravný zápas sehráli muži ve čtvrtek 22.8. v Kroměříži. Úvod utkání byl bruslařsky náročný pro obě strany a i přes lepší pohyb domácích se Ostrožané dostali do vedení díky přesné střele Víta ... více..

Mládež
Hlaváček Jakub
2384

Přijďte ve středu 25. září v 17:00 hodin na zimní stadion v Uherském Ostrohu na akci Týden hokeje

Ve středu 25. září v 17:00 hodin budou mít všechny děti bez rozdílu dovednosti bruslení jedinečnou možnost vyzkoušet si zdarma, jaké to je být hokejistou. HOKEJ Uherský Ostroh ve spolupráci s Čes... více..

Klub
Bronislav Zápařka
2170

Ledová plocha se mrazí naplno, zítra proběhnou první bruslařské tréninky

Stroje a chladící zařízení pracují na zimním stadionu v Uherském Ostrohu od pátku 23. srpna na plný výkon a připravuje se spuštění provozu naší sportovní haly do hokejové sezóny 2019/20.  V pondě... více..

Mládež
Bronislav Zápařka
2125

Hokejový kemp v Kroměříži splnil očekávání

Ostrožská hokejová mládež absolvovala další úspěšný přípravný kemp na novou soutěžní sezónu 2019/20. Ve středu 21. srpna v odpoledních hodinách bylo zdárně ukončeno pětidenní hokejové soustředění, na ... více..

Muži
Hlaváček Jakub
1630

Muži odehrají šest přípravných duelů, první ve čtvrtek v Kroměříži

Tým mužů má za sebou 6 tréninků na ledě v Uherském Hradišti a ve čtvrtek 22.8. čeká na svěřence Ivana Klaudy první přípravný zápas v Kroměříži. Odveta je na programu v neděli 8.9. na domácím ledě. Mez... více..

Mládež
Bronislav Zápařka
1664

Kemp ostrožské mládeže otevře brány v sobotu 17. srpna

Od minulého týdne začala příprava hokejistů Uherského Ostrohu. Mládežnická mužstva již mají za sebou čtyři výživné tréninky v Uherském Hradišti a tým mužů se již od minulého pátku připravuje na novou ... více..

Mládež
Bronislav Zápařka
1991

Hokejový kemp mládeže v Kroměříži proběhne 17. - 21. srpna

V sobotu 17. srpna začíná na zimním stadionu v Kroměříži hokejový kemp mládeže HOKEJ Uherský Ostroh. Hráči budou rozděleni do dvou skupin, které budou mít na starosti trenéři a vedoucí týmů. Skupinu... více..

Klub
Bronislav Zápařka
2093

Příprava na ledě odstartuje novou hokejovou sezónu

Polovina prázdnin je za námi a jak bývá zvykem, ostrožští hokejisté od 7. srpna zahájí přípravu na novou hokejovou sezónu 2019/20. Už tradičně startujeme na ledě nejbližšího zimního stadionu v Uherské... více..

Výsledky 1 - 8 z 8