Archiv akualit

Září 2023

Mládež
Jakub Hlaváček
486

MLÁDEŽ: Mladší žáci A prohráli s Tigers Zlín, mladší žáci B oplatili porážku Hradišti

HOKEJ Uherský Ostroh vs. Tigers Zlín 4:10 (2:1, 1:2, 1:7) Mladší žáci A prohráli v prvním domácím mistrovském utkání s Tigers Zlín. Soupeř zaznamenal výrazně víc střel na branku 20:49. Poslední desát... více..

Muži
Jakub Hlaváček
684

Tři body zůstávají v Ostrohu, muži porazili v dalším kole krajské ligy Boskovice

Ve třetím kole krajské ligy mužů jižní Moravy a Zlína Ostrožané v domácím utkání potvrdili roli favorita a zvítězili nad Boskovicemi 9:5. Další utkání již v sobotu v Kroměříži Boskovice se ... více..

Mládež
Jakub Hlaváček
427

MLÁDEŽ: Mladší žáci B odehráli první mistrovské utkání v Uherském Hradišti

HC Uherské Hradiště vs. HOKEJ Uherský Ostroh 7:3 (3:1, 2:1, 2:1) Mladší žáci B (ročník 2013) odehrál v sobotu své první mistrovské utkání v Uherském Hradišti. Přesto, že svůj premiérový zápas na velk... více..

Muži
Jakub Hlaváček
784

Ve druhém kole krajské ligy se nedařilo, body zůstávají v Blansku

Časté vylučování a mizerná střelba. Ve druhém kole krajské ligy muži těsně prohráli v Blansku 6:5. Ani přes dotahování v závěru se nepodařilo vývoj utkání otočit v prospěch Uherského Os... více..

Muži
Jakub Hlaváček
1114

První body zůstávají v Uherském Ostrohu, Brumov odjel s vysokou porážkou

Ostrožští muži vstoupili do další sezóny vysokým vítězstvím 10:1 nad Brumovem. Utkání se zúčastnili i zástupci rady města, kteří zahájili nový ročník provozu zimního stadionu. Novou sezónu na ledové ... více..

Mládež
Jakub Hlaváček
599

Čtvrtá třída odehrála v neděli další přípravný turnaj

V neděli se na zimním stadionu uskutečnil další ze série kvalitních turnajů mládeže. Tentokrát soutěžili české a slovenské 4. třídy. Naše děti po velmi vyrovnaných zápasech a smolné poslední obdržené ... více..

Muži
Jakub Hlaváček
1164

Muži ukončili přípravu, v neděli startuje nový ročník krajské ligy, zápas zahájí vedení města

Přípravná část sezóny je u konce, krajská liga startuje v neděli v Uherském Ostrohu. Zahajovací buly vhodí zástupci vedení města a oznámí aktuální situaci k rekonstrukci zimního stadion... více..

Mládež
Jakub Hlaváček
566

Hlasujte v Kauflandu pro ostrožskou mládež v soutěži Puky pomáhají

Pamatujete si Nagano? A Zlatý hattrick? Nebyly to skvělé zážitky? Chtěli byste pomoci českému hokeji zpět ke slávě, jakou pamatujeme z přelomu milénia? Společnost Kaufland je hrdým partnerem českého h... více..

Mládež
Jakub Hlaváček
662

Nejmladší kategorie se zúčastnily na začátku sezóny několika turnajů v Uherském Ostrohu

Na přelomu srpna a září proběhlo na zimním stadionu několik prestižních mezinárodních turnajů mládeže. Své zastoupení měl na každém turnaji i HOKEJ Uherský Ostroh.  TURNAJ MORAVIA CUP - 30.8. - ... více..

Výsledky 1 - 9 z 9