Archiv akualit

Listopad 2022

Klub
Hlaváček Jakub
603

Týden hokeje zaznamenal v Uherském Ostrohu velký úspěch

Ve středu 23. listopadu přivítal zimní stadion v Uherském Ostrohu 11. ročník „Týdne hokeje“. Pro hokejový klub HOKEJ Uherský Ostroh je s ním spojená náborová akce „Pojď hrát hokej“ velmi důležitou pro... více..

Mládež
Hlaváček Jakub
508

Dorost ukončil základní část na druhém místě, pokračovat bude nadstavbou

Společný dorost Uherského Ostrohu, Uherského Hradiště a Hodonína ukončil základní část vítězstvím nad Černými vlky. Následuje devatenáctikolová nádstavba, ve které se střetnou s Opavou, Frýdkem-Místke... více..

Mládež
Hlaváček Jakub
354

Třetí a čtvrtá třída odehrála během prodlouženého víkendu několik utkání

3 TŘÍDA:A-tým i B-tým třetí třídy už ve čtvrtek vysoko vyhrál oba zápasy v Uherském Brodě a postupně se všechny děti viditelně zlepšují. 4. TŘÍDA:V neděli naše 4. třída sehrála své druhé životní utká... více..

Muži
Hlaváček Jakub
448

Derby ovládli Ostrožané, Ondřej Dolíška odchytal svou premiéru

Během utkání s Uherským Brodem padlo celkem 12 branek a rozhodčí rozdal 18 trestů. Svou premiéru a první výhru v barvách Uherského Ostrohu si připsal dvacetiletý golman Ondřej Dolíška. Slovácké derby ... více..

Muži
Hlaváček Jakub
338

Utkání s Brumovem se podařilo otočit, v poslední vteřině ale hosté vyrovnali a v prodloužení rozhodli

V 10. kole nastupovali muži doma proti celku z Brumova-Bylnice. Soupeř odskočil o dvě branky, zápas se podařilo otočit. V poslední vteřině ale hosté vyrovnali a v prodloužení rozhodli o vítězi. Brumov... více..

Muži
Hlaváček Jakub
352

V Břeclavi se nedařilo, poprvé v sezóně odcházíme ze zápasu jako poražení

V 9. kole krajské ligy nastoupili muži proti břeclavským lvům. Celý zápas vedli domácí, Ostrožané se snažili dotahovat, obrat se ale nekonal. V Břeclavi jsme prohráli poprvé v sezóně 9:6. Otevřít skó... více..

Muži
Jakub Hlaváček
850

Boskovice odjížděly z Uherského Ostrohu s vysokou porážkou, asistenci si připsal i brankář Šurý

V 8. kole Krajské ligy mužů Jižní Moravy a Zlína jsme nastoupili v domácím prostředí proti předposledním Boskovicím. Nepodcenění a dvouciferný výsledek nás posunul opět do čela tabulky. Soup... více..

Klub
Vilém Galuška (ADMIN)
469

Přijďte ve středu 23.11. v 16:30 na zimní stadion na akci Týden hokeje

Ve středu 23. listopadu od 16:30 hod. budou mít všechny děti bez rozdílu dovednosti bruslení jedinečnou možnost vyzkoušet si zdarma, jaké to je být hokejistou. HOKEJ Uherský Ostroh ve spolupráci s&nbs... více..

Výsledky 1 - 8 z 8