Archiv akualit

Březen 2022

Klub
Jakub Hlaváček
1325

Jarní PLES HOKEJISTŮ 2022

HOKEJ Uherský Ostroh si Vás dovoluje pozvat na tradiční hokejový ples, který se po dvouleté nucené pauze opět uskuteční ve sportovní hale/sokolovně v Uherském Ostrohu. "Jarní" PLES HOKEJISTŮ proběhne ... více..

Mládež
Bronislav Zápařka
783

Děti z Brusličky mají v sobotu karneval

Trenéři Brusličky si připravili na sobotu 19. března od 9:00 hodin pro své malé svěřence karneval na ledě, který bude protkán spoustou her, závodů a dovednostních soutěží. Samozřejmě nebudou chybět sl... více..

Mládež
Jakub Hlaváček
1121

Hokejisté minipřípravky se zúčastnili Capri-Sun Cupu ve Zlíně

V neděli 13. března 2022 sehráli hokejoví benjamínci svůj první turnaj v minihokeji. Capri-Sun Cupu ve Zlíně se zúčastnilo celkem 9 týmů - HOKEJ Uherský Ostroh, PSG Berani Zlín A a B, Tigers Zlín, HC ... více..

Muži
Jakub Hlaváček
1386

Ostrožané doma porazili Boskovice, nad hlavu zvedli pohár a šek za 3. místo

Muži v druhém zápase o bronz porazili Boskovice a po skončení play off nám připadlo konečné třetí místo. Poslední domácí utkání letošní sezóny sledovalo přes 400 diváků. Stejně jako v první... více..

Muži
Jakub Hlaváček
1253

První zápas o bronz skončil v Boskovicích remízou

V Boskovicích jsme uhráli remízu 3:3. O umístění na třetí pozici po play off tak rozhodne poslední domácí zápas v neděli. Už ve 3. minutě se nám podařilo vstřelit rychlou první branku. Od modré vyst... více..

Muži
Jakub Hlaváček
1350

Uherský Ostroh v semifinále skončil, příští týden se pustíme do bojů o bronz

Ostrožané prohráli ve 4. semifinálovém utkání, které přilákalo přes 800 diváků, s Kroměříží 3:0. Hanáci postupují po konečném stavu série 1:3. Pro nás myšlenky na finále končí, příští víkend zabojujem... více..

Výsledky 1 - 6 z 6