Archiv akualit

Listopad 2021

Mládež
Bronislav Zápařka
908

Junioři doma vyhrávají, venku se jim nedaří

Ostrožští junioři se oproti začátku soutěže zvedli, doma se jim celkem daří, ale body ze soupeřových hřišť nevozí. To je sráží v možném postupu tabulkou směrem k vyšším patrům. 12.kolo RLJ - pát... více..

Klub
Bronislav Zápařka
1358

Pozor nové podmínky pro vstup na zimní stadion dle nařízení MO MZČR z 22.11.2021

Vážení návštěvníci zimního stadionu, diváci, rodiče, sportovci a bruslící veřejnosti, V pondělí 22.11. 2021 vstoupilo v platnost mimořádné opatření MZČR, Č. j.: MZDR 14601/2021-28/MIN/KAN, které upra... více..

Muži
Jakub Hlaváček
1171

V Uherském Hradišti se nám zpočátku nedařilo, pak přišel obrat

Sobotní odpoledne přineslo další zápas Krajské ligy. Tentokrát jsme nastoupili v derby proti Uherskému Hradišti. Až do třetí třetiny se zdálo, že domácí budou slavit proti Ostrohu po dlouhé době ... více..

Muži
Vilém Galuška (ADMIN)
949

Brod přerušil vítěznou šňůru Ostrožanů

Sváteční středa patřila v Uherském Ostrohu tradičně hokeji. Na programu bylo 11. kolo KLM, ve kterém domácí nestačili na Uherský Brod. Derby přineslo první domácí prohru a přerušilo sérii několik... více..

Muži
Vilém Galuška (ADMIN)
1246

Muži už potkali všechny soupeře, prohráli pouze jednou a jsou první!

Tým mužů má za sebou první část Krajské ligy Jižní Moravy a Zlína, ve které si prozatím vede velmi dobře. Ostrožané odehráli 9 utkání s bilancí 7 výher, 1 vítězství v prodloužení a 1 prohra.... více..

Klub
Hlaváček Jakub
1293

Na veřejné bruslení pouze za dodržení pravidel O-T-N

Vážená bruslící veřejnosti, V současné době procházíme výrazným nárůstem epidemie COVID 19, a tak jako u ostatní sportovní činnosti na zimním stadionu, je i při bruslení veřejnosti nezbytně nutné dod... více..

Muži
Bronislav Zápařka
790

Sobotní utkání mužů v Kroměříži odloženo

Na základě žádosti vedení hokejového klubu HK Kroměříž a po následující vzájemné dohodě, bylo utkání 10. kola Krajské ligy mužů HK Kroměříž - HOKEJ Uherský Ostroh, které se mělo odehrát v sobotu 13. ř... více..

Klub
Hlaváček Jakub
977

Důležité informace před derby s Uherským Brodem

Vážení diváci, fanoušci a účastníci středečního slováckého derby HOKEJ Uherský Ostroh - HC Spartak Uherský Brod. Pro zdárný průběh celého soutěžního utkání Vám podáváme následující informace, kt... více..

Muži
Hlaváček Jakub
927

Na mistrovský zápas s Brumovem-Bylnicí s respirátorem a potvrzením O-T-N

Vzhledem ke stále se zhoršující covidové situaci, aktuálně patným mimořádným opatřením ministerstva zdravotnictví a blížícímu se nedělnímu soutěžnímu utkání s Brumovem Bylnicí, si Vás d... více..

Mládež
Hlaváček Jakub
826

Junioři se zvedají a vyhráli dva zápasy v řadě

Ostrožští junioři dokazují, že už nejsou v ligové soutěži jen do počtu a jejich týmový výkon roste zápas od zápasu. Začínají naplňovat trenéry naordinovaný systém hry a za podpory kvalitně chytajících... více..

Výsledky 1 - 10 z 10