Archiv akualit

Duben 2018

Mládež
Hlaváček Jakub
3527

Ostrožští dorostenci společně se zlínskými Berany váleli v Jindřichově Hradci

Lorem ipsum dolor sit amet, diam tibique mentitum sea in, minim alienum ei usu, duo ut doctus pericula. Fugit elitr contentiones id vix, his ex natum audiam. Dico prima id eum. Nec at elit etiam menan... více..

Aktuality
Hlaváček Jakub
3441

Další vynikající úspěch na "Fajnem cupu"

Dalšího skvělého úspěchu na závěr letošní hokejové sezony dosáhli ostrožští mladší žáci ročníku 2007 a 2008. Po velmi vydařené letošní sezoně, kdy skončili na krásném čtvrtém místě v Lize mladšíc... více..

Aktuality
Hlaváček Jakub
2756

Dva velmi povedené turnaje ročníku 2010 v Uherském Ostrohu

Dvě neděle po sobě proběhly na ostrožském zimáku hned dva vskutku zajímavé a netradiční turnaje pro ročník 2010. 25. března se uskutečnil Jarní turnaj, kterého se zúčastnilo celkem 110 dětí. Každý tý... více..

Aktuality
Hlaváček Jakub
3655

Česká reprezentace žen zakončila sezónu dvěma přátelskými zápasy

Během pětidenního soustředění konaném na zimním stadionu v Uherském Ostrohu, sehrál národní tým žen dva přátelské zápasy v Rakousku a na Slovensku, čímž zakončila česká reprezentace žen sezonu 2017/20... více..

Aktuality
Hlaváček Jakub
3177

Dvě vítězství české šestnáctky se v Ostrohu nerodily lehce

Hned ve dvou přípravných mezistátních utkáních jsme mohli o víkendu vidět české reprezentanty kategorie U16 na našem zimním stadionu v Uherském Ostrohu v soubojích se stejně starými Slováky. Oba zápas... více..

Výsledky 1 - 5 z 5