Archiv akualit

Duben 2023

Mládež
Jakub Hlaváček
1014

V prvním květnovém týdnu zahájí mládež letní přípravu

Po měsíční pauze začne v prvním květnovém týdnu ostrožská hokejová mládež znova trénovat. Letní příprava startuje mládežnickým kategoriím v úterý 2. května 2023. Následují dva měsíce 3x v týdnu společ... více..

Mládež
Jakub Hlaváček
584

Ostrožští dorostenci vybojovali bronz na FAJNY CUPu ve Frýdku-Místku

"Celá uplynulá sezóna se odehrála pod hlavičkou SHKM Hodonín v rámci spolupráce klubů HOKEJ Uherský Ostroh, HC Uherské Hradiště a SHKM Hodonín. Dorostenci zakončili svou úspěšnou sezónu postupe více..

Muži
Jakub Hlaváček
1875

V nadcházející sezóně 2023/2024 dojde u mužů ke změnám v trenérských postech

V návaznosti na okolnosti a nové podmínky pro trenéry z ČSLH musí dojít ke změnám v obsazení trenérských postů. Výkonný výbor HOKEJ Uherský Ostroh situaci aktuálně řeší. K zásadním změn... více..

Klub
Jakub Hlaváček
826

Zimní stadion ukončil provoz v sezóně 2022/2023

Zimní stadion v Uherském Ostrohu ukončil v neděli 2. dubna provoz v sezóně 2022/2023. Od pondělí 3. dubna probíhá plánovaná výměna osvětlení, která by měla být dokončena ještě v průběhu měsíce. Stávaj... více..

Mládež
Jakub Hlaváček
1054

Starší žáci si vítězstvím nad Vsetínem zajistili třetí místo ve finálové skupině

"V sobotu 25. března jsme jako poslední ostrožské mužstvo nastoupili k mistrovskému utkání proti Vsetínu s jasným cílem vyhrát, neboť jen výhra nám dávala naději na třetí místo, přičemž jsme muse více..

Výsledky 1 - 5 z 5