Archiv akualit

Leden 2023

Muži
Jakub Hlaváček
846

V Boskovicích se nedařilo, soupeř dokázal vyrovnat a rozhodnout v prodloužení

V rámci 20. kola nastoupili muži na půdě posledního týmu tabulky krajské ligy. Boskovice v závěrečné části vyrovnali a rozhodli v prodloužení. Skóre zápasu otevřel ve 4. minutě svou sa... více..

Mládež
Jakub Hlaváček
776

Filip Vlk a Vojtěch Kočica reprezentují Zlínský kraj na Olympiádě dětí a mládeže

Olympiáda dětí a mládeže je republiková soutěž krajských výprav, která se koná každoročně od roku 2003 a je určena mladým sportovcům ve věku od dvanácti do šestnácti let, v kategoriích mladších a star... více..

Muži
Jakub Hlaváček
1033

Ostrožané v sobotu potvrdili roli favorita a Uherské Hradiště přehráli už potřetí v sezóně

V sobotu muži zavítali k 19. kolu Krajské ligy mužů Jižní Moravy a Zlína do Uherského Hradiště, kde soupeře s přehledem přehráli. S novým gólmanem, který nechytal pět let, Ostrožan... více..

Klub
Jakub Hlaváček
665

Na zimním stadionu se uskuteční přednáška "Všestranný pohyb"

Srdečně vás zveme na přednášku Matěje Nekorance "Všestranný pohyb". Přednášející je absolvent University of Northumbria v Newcastlu se zaměřením na aplikovanou sportovní vědu a trenérství a absol... více..

Mládež
Jakub Hlaváček
511

Starší žáci o víkendu ztratili tři body, s Uherským Brodem remizovali, ve Zlíně prohráli

"O víkendu nás čekala dvě utkání na hřištích soupeřů v Uherském Brodě a Zlíně. Oba zápasy se nesly z naší strany ve stejném duchu, spousta neproměněných šancí a hlavně zbytečná nedisciplinov více..

Muži
Jakub Hlaváček
989

Slovácké derby proti Uherskému Brodu nabídlo prodloužení i nájezdy, do sestavy se vrátil bývalý kapitán týmu

Nedělní 18. kolo krajské ligy nabídlo divákům atraktivní zápas mezi tradičními slováckými rivaly. O vítězi musely rozhodovat až samostatné nájezdy. Úspěšnější byli Ostrožané, zvítězili 6:5. V pr... více..

Klub
Jakub Hlaváček
577

Nově nabízíme službu půjčovny bruslí pro veřejné bruslení

Na zimním stadionu nabízíme nově službu půjčovny bruslí. Brusle si můžete zapůjčit během každého bruslení u našich ledařů. Zjistit dostupnost své velikosti nebo provést rezervaci můžete i předem na te... více..

Mládež
Jakub Hlaváček
794

Starším žákům se podařil vstup do finálové skupiny

„Do úvodního zápasu finálové skupiny krajské ligy starších žáků proti HCM Warriors Brno jsme vstupovali po třítýdenní pauze a první třetina tomu výkonem i výsledkem odpovídala… Soupeř byl lepší a zasl... více..

Muži
Jakub Hlaváček
786

Dva hattricky a vysoké vítězství nad Kroměříží, Ostrožané si upevnili pozici druhého týmu tabulky

V rámci 17. kola Krajské ligy mužů Jižní Moravy a Zlína se muži střetli na domácí půdě s týmem Kroměříže. Očekáváné vyrovnané utkání se nekonalo, už po první třetině vedli Ostrožané 5:0... více..

Výsledky 1 - 9 z 9