Archiv akualit

Prosinec 2022

Mládež
Jakub Hlaváček
1168

Starší žáci postoupili do finálové části a splnili první sezónní cíl

"Přestože starší žáci (roč.2009-2010) vstupovali do nové sezóny oslabeni oproti loňské sezoně o čtyři hráče, a tedy s velmi úzkým kádrem dvou gólmanů, 10 hráčů a 3 mladších žáků (roč. 2011), si vedli více..

Muži
Jakub Hlaváček
1081

Další vysoké vítězství, tentokrát proti Uherskému Hradišti, soupeř doma padl po jedenácti brankách

Nejprve špatná úvodní část, vychytané trestné střílení, srovnání a rozjetý brankostroj. Ostrožané potvrdili roli favorita a slováckého rivala z Uherského Hradiště porazili vysoko 5:11.   Utkání nezač... více..

Klub
Jakub Hlaváček
1100

Na Štěpána se na zimním stadionu představí legendy Uherského Ostrohu a Uherského Hradiště

Na Štěpána sehrají legendy týmů HOKEJ Uherský Ostroh a HC Uherské Hradiště zápas po dvaceti letech. V předzápase se představí ostrožští muži a "SVĚT" (odchovanci). Přijďte si s námi užít Štěpána hokej... více..

Muži
Jakub Hlaváček
1104

V Hodoníně padlo celkem 17 branek, prosadili se i nejmladší hráči

Vedení se nejprve ujali domácí, Ostrožané ale za dvě třetiny dokázali rozhodnout zápas smrští deseti branek. Muži vyhráli v Hodoníně vysoko 5:12. Domácí se ujali ve 3. minutě vedení, když otevřel skó... více..

Muži
Hlaváček Jakub
613

V Blansku se podařil skvělý obrat, po špatném začátku nakonec slavíme vítězství za tři body

Třinácté kolo krajské ligy v Blansku nezačalo pro Ostrožany vůbec dobře. Už šest minut po startu utkání jsme prohrávali 3:0, skóre se nakonec podařilo otočit. Z Blanska jsme odvezli tři body za vítě více..

Muži
Hlaváček Jakub
614

Ostrožané ani podruhé nezvládli domácí zápas s mladým týmem Brumova

V neděli nastupovali muži na domácí půdě proti mladému týmu z Brumova-Bylnice v rámci 14. kola krajské ligy. Očekávaná odveta za předchozí porážku se nekonala. Ostrožané zápas nezvládli a prohráli 4 více..

Muži
Hlaváček Jakub
508

Mužům se v Brně nedařilo, Technika odskočila v tabulce o další tři body

Dvanácté kolo krajské ligy zavedlo v sobotu náš tým na brněnskou Techniku. Soupeř, který vede tabulku využil několik šancí ve druhé třetině a zvítězil 6:2. První třetina se odehrála ve vysokém tempu ... více..

Výsledky 1 - 7 z 7