Archiv akualit

Květen 2020

Klub
Bronislav Zápařka
1504

XV. valná hromada určila směr dalšího rozvoje, novým předsedou je Rostislav Polehňa

Páteční XV. valná hromada HOKEJ Uherský Ostroh, z.s. odsouhlasila hospodaření roku 2019 a potvrdila předpokládané rozpočty na rok 2020 a schválila členské klubové klubové příspěvky na nadcházející sez... více..


Klub
Bronislav Zápařka
5104

Smuteční oznámení - zemřel předseda spolku Lubomír Procházka

Včera odpoledne zasáhla ostrožský hokej velice smutná zpráva. Ve věku nedožitých 64 let náhle zemřel předseda hokejového klubu HOKEJ Uherský Ostroh, z.s. pan Lubomír Procházka. Ostrožskému hokeji odeš... více..

Klub
Bronislav Zápařka
1493

Letní příprava mužstev startuje od 13. května za specifických podmínek

Na základě uvolňování vládních opatření, vztahujících se k pandemii koronaviru, zahajuje letní příprava mužstev HOKEJ Uherský Ostroh od středy 13. května za zvýšených protiepidemiologických opatření a... více..

Klub
Bronislav Zápařka
1392

Jak to bude s letní přípravou ostrožských hokejistů?

V souvislost s postupným uvolňováním vládních nařízení spojených s koronavirovou krizí, dochází také ke změnám v oblasti sportovní činnosti spolků a jednotlivců v rámci nouzového stavu. Na zákla... více..

Klub
Hlaváček Jakub
1506

XV. valná hromada se uskuteční 29. května

Program XV. valné hromady naleznete zde: PROGRAM_XV.VH_HOKEJ_UO_29.05.2020.pdf více..

Klub
Bronislav Zápařka
1757

Ohlédnutí za uplynulou hokejovou sezónou 2019/20

Necelé dva týdny chyběly do skončení hokejové sezóny, když vyhlášením nouzové stavu dne 12. března, udělala česká vláda za všemi sportovními aktivitami rázný konec. Pandemie koronaviru zachvátila témě... více..

Výsledky 1 - 7 z 7