Archiv akualit

Září 2019

Muži
Bronislav Zápařka
2160

Vstup do sezóny se vydařil, porážíme vysoko Březinu

Nová hokejová sezóna 2019/20 otevřela své brány dokořán. Hned v úvodním zápase jsme přivítali na domácím ledu soupeře z Březiny, kteří považují za domovský stadion Vyškov. A premiéra našeho týmu dopad... více..

Mládež
Hlaváček Jakub
1805

Další povedená akce "Pojď hrát hokej"

Ve středu 25. září proběhla na zimním stadionu v Uherském Ostrohu již tradiční akce Pojď hrát hokej, která je součástí celorepublikové náborové kampaně v rámci Týdne hokeje. Po úvodní registraci ... více..

Muži
Hlaváček Jakub
1809

Sestřih vítězného utkání s Březinou

V prvním kole naši hráči nezaváhali a Březině nasázeli 9 branek. Sestřih nejlepších momentů ve videu níže. Celková reportáž bude doplněna v nejbližší době. ... více..

Muži
Hlaváček Jakub
1800

Prodej permanentek bude probíhat před nedělním zápasem

Jednou z dalších novinek letošní sezony jsou permanentní vstupenky. Zájemci si je budou moci zakoupit na pokladně zimního stadionu před nedělním zápasem mužů. Permanentní vstupenky, za cenu 390 Kč, b... více..

Muži
Hlaváček Jakub
1595

Příprava na novou sezónu skončila, v neděli doma s Březinou na ostro!

Úterním závěrečným přípravným zápasem s Uherským Brodem byla završena příprava na novou hokejovou sezónu 2019/20. Ostrožští hokejisté trénovali od druhého srpnového týdne jak na ledě, tak na suchu. Bě... více..

Muži
Hlaváček Jakub
2605

Představujeme nové dresy!

Do letošní sezóny naši muži naskočí nejen s novým logem klubu, ale i v nových dresech. Největší změnou je samozřejmě logo na prsou, ale také jména hráčů na ramenou. Často se stává , že si diváci naše ... více..

Mládež
Bronislav Zápařka
1937

Projekt Bruslička - školka bruslení zahajuje v sobotu

Hokejový klub HOKEJ Uherský Ostroh dále pokračuje v projektu výuky bruslení Bruslička – školka bruslení, který je připraven pro děti (holky i kluky) ve věku 4 – 8 let (ročníky 2015 - 2011). Prav... více..

Muži
Bronislav Zápařka
1702

Muži v přípravě na vítězné vlně, nedělní zápas s Kroměříží odložen

Ostrožští muži se v dalších přípravných zápasech na novou hokejovou sezónu činí. Ve všech třech utkáních dokázali zvítězit a to dvakrát s loňským vítězem soutěže z Hodonína. Je pravdou, že ten nehrál ... více..

Mládež
Hlaváček Jakub
1593

V Ostrohu se konal Moravia Cup, zavítal i Martin Erat

Hokejisté do devíti let se představili na mezinárodním turnaji Moravia Cup, kterého se účastnilo 14 týmů ze čtyř zemí. Ostrožský tým obsadil celkové deváté místo. Na turnaj zavítal, coby trenér vyškov... více..

Výsledky 1 - 9 z 9